02 دی 1394 - 8:55 شناسه خبر: 3609 نسخه چاپی

مراسم تقدیر و تودیع دکتر هدایت حسینی در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد

مراسم تقدیر و تودیع دکتر هدایت حسینی در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد
مراسم تقدیر و تودیع دکتر هدایت حسینی ، با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و بزرگان صنعت غذا به میزبانی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در اتاق صنایع ، م ...

مراسم تقدیر و تودیع دکتر هدایت حسینی ، با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و بزرگان صنعت غذا به میزبانی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در اتاق صنایع ، معادن و بازرگانی تهران برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ، روز دوشنبه طی مراسمی از زحمات و خدمات ارزشمند دکتر هدایت حسینی مدیر کل اسبق نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، در عرصه غذا و دارو تقدیر و قدردانی شد. در این مراسم که با هماهنگی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و با حضور رییس سازمان غذا و دارو و فعالان صنعت غذا برگزار شد ، ضمن قدردانی تشکلهای غذایی از همکاری و خدمات مفید و موثر ایشان در صنعت غذا ، انتخاب شایسته دکتر هدایت حسینی را به سرپرستی انستیتو تغذیه ایران تبریک گفته و خواستار تعامل و همکاری های دوجانبه در صنعت غذا گردیدند .

پیشبرد اهداف با  همراهی توده های اجتماعی

در این نشست محمد رضا مرتضوی، مدیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اظهار رضایت از عملکرد دکتر هدایت حسینی افزود: همواره وجود افراد متخصص و وطن پرست در پست های مدیریتی به بهبود وضعیت مردم و جامعه کمک شایانی می کند . دکتر حسینی بی شک از مدیران موفق و وطن دوستی است که همواره در پی خدمت به مردم بوده است و توانسته در شرایط خاص درمانی و بهداشتی همواره کمک حال دولت باشد .

مرتضوی در ارتباط با نقش نظارتی وزارت بهداشت گفت : در دولت جدید ، وزارت بهداشت نقش نظارتی و حمایتی خود را گسترش داده و شاهد بودیم که در جهت رفع موانع بهداشتی و درمانی مردم گامهای موثری برداشته است و توانسته با اتکا به مدیران مجرب و با تدبیر نقش نظارتی خود را به خوبی ایفا کند ، این حاکی از آن است که نقش مدیران موفق و سازمانهای متولی در جامعه در آسایش و سلامت مردم تا ثیر گذار است .

وی گفت : اگر افراد متقاعد شوند که وزارت بهداشت در جهت سلامت جامعه و مردم و خواست های اجتماعی و منافع ملی قدم بر می دارد ، قطعا ً هیچ ایرانی وطن پرستی نیست که به مقابله با اهداف این سازمان برآید . از این رو همراهی توده های اجتماعی برای پیشبرد اهداف بلند مدت لازم و ضروری است .

لزوم تعامل دوجانبه برای تکامل

کاوه زرگران ،دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ضمن تبریک انتخاب شایسته دکتر هدایت حسینی به سرپرستی انستیتو تغذیه ایران ، تعامل بخش های مختلف دولت با بخش خصوصی را موثر دانست و اظهار کرد : همکاری و همراهی بخش های مختلف دولت جه در بخش اجرا و چه در بخش نظارت می تواند در پیشبرد یا توقف امور بخش خصوصی موثر باشد . مدیران و کارشناسان دولت همواره نقش موثری در ایجاد شرایط مفید و کارآ برای بخش خصوصی دارند . در دولت  فعلی مدیران از این دست کم نیستند که اهداف فراتر از شرایط را دنبال می کنند و افق دید بلند و نگرشی ملی دارند . رمز بقای سازمانها و ارگانها همین مدیران پیشرو هستند .مدیرانی که با تکیه بر مدیریت و تخصص خود از بخش خصوصی حمایت می کنند .

کاوه زرگران افزود :صنایع غذایی و آشامیدنی همواره بدلیل ارتباط مستقیم با سلامت جامعه حساسیت ویژه ای در بین نهادهای اجرایی و نظارتی دارد ، از طرفی دیگر قوانین محکم و غیر منعطف این بخش کمی کار را برای این صنعت سخت کرده که امید است با تعامل بیشتر این موانع نیز بر طرف گردد.

وی گفت : صنایع تبدیلی با بیش از11 هزار واحد تولیدی همگی ملزم به رعایت استانداردهای موجود و قوانین بهداشتی هستند و این صنایع با وجود مسئولین فنی و کارشناسان کنترل کیفیت و بازرسی های دوره ای که توسط کارشناسان این سازمان صورت می گیرد بیشترین نظارت و به طبع آن اطمینان خاطر از حیث محصولات تولیدی را دارد .در این سالها سازمان غذا و دارو و مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی نشان دادند ، که ارتباط محکم و موثری با صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی و بخش خصوصی دارند . این مدیران مصداق بارز همزبانی و همدلی مورد فرمایش مقام معظم رهبری هستند .

دبیرکل کانون انجمن صنایع غذایی ایران با بیان عملکرد مثبت دکتر حسینی  افزود: حضور دکتر هدایت حسینی ، به عنوان سرپرست نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و بهداشتی برای بخش خصوصی یک فرصت ناب بود که بتواند مسائل را با دیدگاه کارشناسی بررسی کند و به نتیجه ای مطلوب دست یابد. همچنین نگاه دقیق مدیریتی ایشان در چالش های پیش آمده برای صنعت غذا همواره کمک حال این صنعت بوده . یکی از جلوه های حضور موفق دکتر حسینی در سازمان غذا و دارو  را می توان به  همکاری و همدلی ایشان به عنوان دبیر علمی همایش  برای برگزاری 3 دوره همایش روز جهانی غذا که نقش مهمی در تغییر نظرات بخش خصوصی و دولت داشت  اشاره کرد .از نقاط قوت عملکرد ایشان میتوان به نگاه ملی و اعتماد و اعتقاد به همکاری با تشکل ها اشاره کرد . بر این اساس آنچه بخش خصوصی بیش از  هر چیز بدان نیازمند است تداوم این همکاری هاست ، علی الخصوص در این دوران رکود. امروزه شاهدیم که با دقت نظر سازمان غذا و دارو ادبیات فنی و کیفی تولیدکنندگان و وارد کنندگان محصولات غذایی و آشامیدنی تقویت شده است .از این رو فرصت مناسب برای ثبات عملکرد ایجاد شده بین بخش خصوصی و مدیران دلسوز دولتی فراهم شده و امید است در این دوره ارتباط صنعت غذا با انستیتو تغذیه بیش از پیش تقویت گردد.

حفظ تعامل سازنده با فعالان صنعت غذا

دکتر دیناروند ، رئیس سازمان غذا و دارو با محترم شمردن تقدیر شایسته از زحمات دکتر هدایت حسینی ، با خرسندی از توجه و لطف فعالان صنایع غذایی به کسانی که متولی امر نظارت هستند اظهار کرد : از آنجا که دستگاه نظارتی در برخی مواقع عملکردی محدود کننده برای صنایع داشته است ، امروزه شاهدیم که این نظارت و محدودیتها را  فعالان صنایع غذایی مثبت ارزیابی کرده اند و در جهت تعامل بیشتر با این دستگاه بر آمده اند . برگزاری این نشست این پیام را برای وزارت بهداشت دارد که در انجام وظایف قانونی در حوزه نظارت توانسته ایم تعامل سازنده ای با صنعت غذا داشته باشیم .

دیناروند در ارتباط با همکاری انستیتو تغذیه و سازمان غذا و دارو افزود : مسئولیت جدید دکتر حسینی می تواند بسیار کارساز و راهگشا برای ارتباط بین سازمان غذا و دارو  با انستیتو تغذیه باشد و این دو سازمان می توانند با همیاری و کمک هم بهتر و بیشتر در خدمت مردم باشند . همچنین  تعامل سازنده این دو ارگان با فعالان صنعت غذا باعث می شود محدودیتهای دستگاه نظارتی فشار کمتری را متحمل صنعت غذا کند  و وزارتخانه و انستیتو تغذیه با همکاری هم نظارت را اعمال کنند تا غذایی سالم به دست مردم برسد .

دیناروند نگاه فعالان صنعت غذا را نگاهی ملی دانست و افزود : نگاه فعالان صنعت غذا ، نگاهی ملی جهت سلامت جامعه و توسعه صنعت می باشد و این امر بسیار ارزشمند است . سازمان غذا و دارو می تواند با تعامل و همکاری،کمک به گسترش و هدایت مسیر صنعت غذا کند. همچنین دولتها باید با توجه به فرصت اجرایی کوتاهی که دارند ، کارهای اساسی انجام دهند . از این رو سازمان غذا و دارو آمادگی دارد که در مرحله تولید ،کار را با سهولت بیشتری همراه سازد و به حل آن دسته از بوروکراسی هایی که انجام امور را سخت میکنند بپردازد .

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد : سازمان غذا و دارو اولویتهایی دارد که توجه به آنها در راس امور است و اهمیت بسزایی دارد،برای این سازمان مقابله با تخلفات اولویت می باشد . از دیگر اولویتها حذف اسید چرب ترانس از صنعت غذا به طور کامل می باشد که این امر را باید  ده سال آینده به صفر برسانیم . همچنین برای سازمان کاهش شکر افزوده و چربی و کالری و نمک از امور حیاتی می باشد . با توجه به این اولویتها و برداشتن موانع پیش رو و ارائه تسهیلات به صنعت غذا و تعامل با آن می توان افق روشنی را در این عرصه دید .